Bli med til Egypt oktober 2019

Magedans er en av verdens eldste kulturdanser, noen mener den er over 7000 år gammel ble danset i faraoniske tider i Egypt. Magedans er populært i Norge som en morsom og skånsom treningsform. Anbefalt av fysioterapeuter for de som har problemer med nakke, skulder, rygg og bekken. Kvinner og jenter i alle aldre og fasonger er velkommen til å bli med på magedansreise til Egypt. Både de som har gått på kurs og de som aldri har danset tidligere kan melde seg på. Magedans er ett utrykk for glede og gir glede!
Laila Bellydance er utdannet faglærer i dans og har bred erfaring innen dans og trening. Hun underviser ukentlig i Lillestrøm, i tillegg er hun en etterspurt artist og pedagog i hele Norge. Dette er fjerde gangen hun arrangerer magedanskurs og opplevelsesreise til Egypt.

I løpet av uken vil det være magedanskurs, presentasjon av magedanshistorie, musikk, egyptologi, språk og mytologi. Byen Luxor er et spennende sted med mye historie og mystikk fra faraonisk tid. Du vil blant annet få oppleve Kongenes dal, flere templer, mulighet for å ride på kamel og handle i basaren.

Hotell El Phardous Home, ligger i byen Luxor sør i Egypt. El Pharados Home hotell ligger idyllisk til på den egyptiske landsbygda, kun 10 min fra Kongenesdal. Hotellet har stor gjestfrihet, dyktige guider og nydelig mat.

Avreise fra Oslo lørdag 19. oktober 2019
Retur fra Luxor lørdag 26. oktober 2019

Pris: (ikke avklart)
Prisen inkluderer:
Overnatting på dobbeltrom med bad og balkong
Enkeltrom mot tillegg
3 måltider daglig ved El Pharados Hotell
Engelsktalende guide ved serverdigheter
Transport og inngangsbilletter til serverdigheter satt opp i programmet
Fly Oslo - Hurgadah tur-retur
Transfer Hurgadah - Luxor tur- retur
Visum til Egypt

Pris: (ikke avklart)
Daglig magedanskurs, Jallabina Workout (aerobic) og leksjoner med magedanserinne og reiseleder Laila Bellydance

I tillegg
Betaler deltagerne betaler selv drikke til måltidene og ekstra utflukter utenom felles program som kameltur, luftballong og tut-ankh-amon sin grav og lignende

Depositum
Etter påmelding vil turdeltager motta faktura på depositum for reservasjon av hotell kr 1000
Resterende betales senest 42 dager før avreise.

Reiseforsikring må reisende selv besørge er gyldig. Reisebyrået har gode ordninger for avbestillingsforsikring.

Informasjonsmøte onsdag 12.juni i Lillestrøm. Velkommen!