Ofte stilte spørsmål

PÅMELDING
Påmelding gjøres ved å sende e-post, sms eller ringe. Påmeldingen er bindende. Madam Qadam forplikter seg til å holde av plass på kurset til deg, og kursdeltager binder seg til å betale kursavgift før kursstart. Ved avmelding etter kursstart må kursbeløpet betales i sin helhet. For fravær beregnes intet fradrag. Kursavgift for tapte timer ved sykdom refunderes ved legeerklæring med spesifisert sykdomsperiode og skriftlig henvendelse pr brev eller e-post.

BETALING
Etter at påmeldingen er registrert vil betalingsinformasjon bli sendt til deg på e-post. Kursavgiften kan betales med VIPPS eller settes inn på konto før kursstart. Delt eller utsatt betaling avtales på forhånd mot depositum. Purring belastes med gebyr.

PRØVETIME / DROP-IN
Prøvetime eller drop-in avtales på forhånd, og betales kr 200 med VIPPS eller kontant ved oppmøte.

KAN JEG SE PÅ?
Det er dessverre ikke mulig å komme for å se på en time, men du er velkommen til å delta på prøvetime.

NIVÅ
Trinn 1 = Nybegynner nivå. Passer for de som ikke har danset magedans tidligere, og for de som ønsker å repetere grunntrinn
Trinn 2= Litt øvet nivå, for deg som har danset magedans minimum halvt år eller tar trinn 1 samtidig.
Trinn 3 = Øvet nivå, for deg som har danset magedans minimum ett år
Trinn 4 = Dansegruppe for deg som har danset minimum ett år tidligere ved Madam Qadam orientalske magedansskole og i tillegg følger minst ett annet ukentlig kurs samtidig.

HVILKET NIVÅ PASSER FOR MEG?
Har du studert ved en annen magedansskole eller har annen danserelevant erfaring og er usikker på hvilket nivå du skal melde deg på ta gjerne kontakt så finner vi ut av det sammen.  

FØRSTE TIMEN
Møt opp 10 min før kursstart for registrering.

TA IGJEN TIMER
Om du skulle bli forhindret i å komme kan du ta igjen timen innen samme semester.
Elever på trinn 1 kan ta igjen timer på trinn 1 og trinn 2
Elever på trinn 2 kan ta igjen timer på trinn 1 og trinn 2
Elever på trinn 3 kan ta igjen timer på trinn 1, 2 eller 3.
Elever på trinn 4 kan ta igjen tmer på trinn 1, 2 eller 3.

KLÆR
Kom til magedanstimen i klær som er behagelig å bevege seg i og som du føler deg vel i. For eksempel trange jeans kan begrense bevegelsene. Om du har noe tettsittende på overkroppen vil bevegelsene komme bedre frem. Ha gjerne noe å knyte rundt hoftene, det kan være et sjal, skjerf, myntbelte eller en genser. Dette er for at vi skal kunne kjenne og se bevegelsene bedre. Hvis du har en skade eller problemer med føttene må du gjerne ha sko. Det beste er å danse i sokker, ballettsko, turnsko eller barbeint.

DRIKKE
Ta gjerne med vannflaske til timen. Brus og tyggis hører ikke hjemme i dansetimen.

MAGEDANS FOR BARN
Barn er velkommen til å delta på magedanskurs. Barn under skolealder anbefales å delta sammen med en voksen. Kurs tilrettelagt for barn kan bestilles til bursdagsfest, barnehage, skole, SFO og annet.

MAGEDANS FOR UNGDOM
Ungdom er velkommen til å delta på magedanskurs. Kurs tilrettelagt for ungdom kan bestilles til bursdagsfest, festivaler, prosjekt på skolen og annet.

MAGEDANS FOR VOKSNE
De aller fleste som deltar på magedanskurs er voksne. Vi har hatt deltagere på ordinære kurs fra 6 til 73 år, alle aldersgrupper er velkommen.

MAGEDANS FOR GRAVIDE
Magedans er anbefalt av leger og jordmødre, men trening skjer på eget ansvar. Hold danselæreren oppdatert på hva som føles riktig, og evt om noen bevegelser ikke føles bra. Fortell gjerne dansepedagogen at du er gravid, slik at hun kan veilede deg på best mulig måte. Velg gjerne et kurs med rolig tempo, som trinn 1 eller 2. Om du har bekkenløsning eller andre plager, må du gjerne rådføre deg med lege eller fysioterapaut før påmelding.

SKADER, OPERASJONER OG SYKDOMMER
Har du skader, er operert eller har sykdommer som påvirker bevegelsene dine, fortell gjerne dansepedagogen om det slik at du kan få modifisert noen av bevegelsene. Snakk gjerne med legen og fysioterapauten din før du melder deg på kurs.

TRIVSEL
Det er gøy å danse magedans og trivselen er høy blandt elevene ved magedansskolen! Det er kun kvinner på kurs, og miljøet er positivt og engasjerende. Ved siden av ordinær timeplan er det også tilbud om å delta på sosiale arrangementer der kursdeltagerne blir bedre kjent: Orientalsk aften med middag og magedans underholdning, elevforestilling der vi inviterer venner og familie, sminkekurs, trommekurs og reiser til Egypt. Neste tur er til Luxor er oktober 2014 les mer om turen her

PRIVATTIMER
Privattimer egner seg for deg som ønsker undervisning tilrettelagt ditt nivå og dine ønsker. Tema for timen velger du selv, det kan være for eksempel: gjennomgang/repetisjon av grunntrinn, tilbakemelding på en dans du har laget, ønske om å lære en dans innen en spesiell stilart, øve til en opptreden eller andre magedansrelaterte spørsmål.

DET ER IKKE MAGEDANSKURS DER JEG BOR
Madam Qadam er behjelpelig med å arrangere kurs for dine venninner, kollegaer eller i ditt nærmiljø. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

HVOR LANG TID TAR DET Å BLI FLINK?
Hvor lang tid det tar å bli flink til å danse magedans er avhengig av hva slags erfaring du har med bevegelse fra før av. Uansett hva slags bakgrunn du har er det kun øve, øve, øve som vil gi fremgang. Ved siden av danseteknisk trening anbefaler jeg å sette deg inn i andre sider av magedansen: historie, ulike stilarter, folkedanser, språk, musikk, rytmer, kunst og kultur. Madam Qadam orientalske magedansskole tilbyr privattimer. De aller fleste som deltar på kurset gjør det fordi de vil ha det gøy, få god holdning, bli i godt humør, forebygge skader ved å bli sterkere i mage og rygg, gjøre noe sosialt med noen de kjenner og få nye venner. Om du har ambisjoner utover dette, ta gjerne kontakt så lager vi et program tilpasset dine mål.

HVORDAN KAN JEG LÆRE MER OM MAGEDANS?
Å ta kurs hos flere lærere vil gi deg et bredere perspektiv. Samtdig kan det være lurt å velge en favorittlærer som du følger over lang tid og som kan gi en god grunnteknikk og veiledning. Det er flere magedansfestivaler i de største byene i Norge som inviterer gjestelærere av ypperste klasse. Om du vil kombinere ferie med dans, er det stort omfang av magedansfestivaler i hele verden. Hvis du bor i en by der det er magedansforestilling, dans på restaurant eller festivaler anbefaler jeg at du får med deg dette. På internett kan du finne både tekst og video som kan inspirere til å øve hjemme og opptre. Det er også gitt ut flere DVDèr og bøker om tema. Uansett er regelmessig undervisning, egentrening og god veiledning av en pedagog med erfaring nødvendig.

 
 
Aktuelt

Uten navn

Instagram/
LailaBellydance

Facebook/
LailaBellydance

Facebook/
Madam Qadam orientalske magedansskole

YouTube/
Madamqadam
 

Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet.

Madam Qadam orientalske magedansskole | Tlf. 988 71 274 | Send mail