Babbymassasje

På et babymassasjekurs møter du andre foreldre som er opptatt av det samme som deg. Du lærer litt massasje hver gang, og vi bygger opp massasjen gradvis. I tillegg lærer dere litt teori rundt babymassasje. Kurset anbefales å gå over 5 ganger. Når dere kommer på kurs får dere olje og et kurshefte med beskrivelse av strøkene så dere kan øve hjemme mellom hver kursgang. Etter massasjen blir det en pratestund og mulighet for å dele erfaringer med andre foreldre. Baby er velkommen med mamma eller pappa eller begge foreldrene. Passer for baby som er fra 6 uker (etter 6 ukers kontroll på helsestasjonen) til 9 mnd gamle (før de krabber).
Ta med noe babyen kan ligge på som saueskinn, sovepose, yogamatte, eller ett pledd. Ta også gjerne med håndkle og /eller teppe til å ha rundt baby

Barselgruppe
Egne kurs kan arrangeres for barselgrupper, naboer, kollegaer og venninner i hele Norge på forespørsel

Privattime
Veiledning èn til èn tilgjengelig i studio eller ved hjemmebesøk. Kr 500 pr gang

Kursholder
Laila er sertifisert ved BIN babymassasje i Norge som er en del av den internasjonale foreningen IAIM – International Association of Infant Massage. Laila er utdannet pedagog og har bred erfaring med undervisning. Hun har mottatt gode tilbakemeldinger fra foreldre for sine kurs i babymassasje og har selv hatt stor glede av babymassasje på sine egne barn. 

Påmelding
Laila tlf / sms : 988 71 274
E-post: babymassasje1@gmail.com
Facebookside: ”Babymassasje Bekkestua og Lillestrøm”

 
 
Aktuelt

Uten navn

Instagram/
LailaBellydance

Facebook/
LailaBellydance

Facebook/
Madam Qadam orientalske magedansskole

YouTube/
Madamqadam
 

Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet.

Madam Qadam orientalske magedansskole | Tlf. 988 71 274 | Send mail